0893 528917

Промоции

Продукти на фокус

мартеница "корабче на точки"

мартеница "корабче на точки"

4.50 лв.
мартеница "корабче каре"

мартеница "корабче каре"

4.50 лв.
мартеница пръстен

мартеница пръстен

1.50 лв.
ластик дантела

ластик дантела

0.70 лв.

Нови продукти

панделка рипс 2.0см
Нов

панделка рипс 2.0см

0.60 лв.
метален елемент "микрофон"
Нов

метален елемент "микрофон"

1.50 лв.
плат
Нов

плат

3.00 лв.
ЦВЕТЕН ГИРЛЯНД
Нов

ЦВЕТЕН ГИРЛЯНД

13.90 лв.